Składniki Spód 300 g czekoladowych ciastek degistve 80 g masła Masa serowa 700 g twarogu 250 g mascarpone 400 g jeżyn 200 g cukru pudru* 4 jajka 2 łyżki mąki ziemniaczanej Polewa 330 g śmietany 18% 2-3 łyżki cukru pudru ½ łyżeczki pasty z wanilii Smak dziko rosnących owoców jest nie do porównania z ich wersjami hodowlanymi czy nawet ogrodowymi. W tym roku nasze zbiory były wyjątkowo udane - zebrane 3 kilogramy szczęścia i wspaniale spędzony czas. W dodatku ich niezaprzeczalną zaletą jest to, że są zupełnie za darmo! Wspaniały, wilgotny, nie zbyt słodki o cudownie kremowej konsystencji i urzekającym smaku jeżyn.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://www.wedrowkipokuchni.com.pl/sernik-jezynowy/