Uważajcie na ilość harissy – jest bardzo ostra. Podobne przepisy: Fasolka szparagowa z orzechami Fasolka szparagowa z fetą Fasolka szparagowa pieczona w sosie barbecue Fasolka szparagowa z kruszonką z suszonych pomidorów Fasolka szparagowa z bułką tartą Na początku był pomysł na fasolkę z oliwą i cytryną, z natką i migdałami. Składniki: 0,5 kg fasolki szparagowej 1 łyżeczka harissy (lub mniej) 1 łyżka migdałów w słupkach (mogą być płatki) sól Fasolkę myjemy, odcinamy końcówki, gotujemy do miękkości. Wczoraj złapałam się nawet na tym, że pomyślałam, że nie jestem do końca normalna.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://kardamonowy.pl/fasolka-szparagowa-z-harissa-i-migdalami/