Ruloniki z mięsa mielonego na grillu

Małgorzata
Przekąski
10.05.2016 20:55
Ruloniki z mięsa mielonego na grillu
  • Czas gotowania: 30 min
  • Czas przygotowania: 70 min

Składniki

30 dag mięsa mielonego

1 garść szczypiorku

2-3 łyżki kukurydzy konserwowej

pieprz, kucharek

1/2 pory

Przepis

Mięso mielone przekładamy do miski.

Szczypiorek szatkujemy drobno i łączymy z mięsem. Tak samo szatkujemy porę.

Kukurydzę odsączamy z zalewy. Dodajemy do mięsa. Przyprawiamy kucharkiem i pieprzem.

Całość mieszamy dokładnie i formujemy małe rulony.

Przekładamy je na tackę od grilla i grillujemy nad rusztem na złoty kolor. Smacznego.

Zostań z nami
Pobierz naszą aplikację mobilną