Potem, na stole wystarczy ułożyć ulubione tortille, świeże dodatki i sosy, chwilę poczekać aż nasza warzywna kostka się ładnie zapiecze i serwować lub zawinąć wszystko od razu, zapakować i zabrać ze sobą do pracy lub w plener. Dodatkowo można je też wzbogacić o tofu, tempeh, pastę z fasoli, domowe kiełbaski, burgery lub pulpeciki. Gotowe tortille to też fajna opcja na lunch do pracy lub piknik. Mogą to być np. wrapy w stylu indyjskim z mieszanką curry lub garam masala i ulubionym chutneyem; meksykańskie z dodatkiem guacamole, kukurydzy i wędzonej papryki, azjatyckie lub np. włoskie ze świeżą bazylią, pomidorami i oliwkami. Gdy nie chce nam się za długo stać nad garnkiem i skomplikowanym przepisem, albo szybka opcja na sycący posiłek zamiast kanapek na pierwsze lub drugie śniadanie. You can make indian wraps, when you use curry powder and serve them with favorite chutney; add guacamole, sweetcorn and hot sauce and enjoy Mexican wraps, make asian style or Italian, with fresh basil, tomatoes and olives. Poza tym, taką upieczoną kostkę można z powodzeniem przechować kilka dni w lodówce i dodawać też do innych dań. Do tego można fajnie zmieniać cały charakter dania, zmieniając, dodatki, zioła i przyprawy w jakich takie kolorowe kostki obtoczymy.