wiosenne babeczki z pastą z zielonego groszku

Joanna
Przekąski
22.03.2016 14:47
wiosenne babeczki z pastą z zielonego groszku
  • Czas gotowania: 4 min
  • Czas przygotowania: 10 min

Składniki

Babeczki z pastą z zielonego groszku

Spody do babeczek (ja brałam słodkie, jako, że lubię połączenie słodko-słone)

Paczka groszku zielonego mrożonego

¾ kostki fety

Pieprz, oliwa z oliwek

Coś do dekoracji (np. koper, papryka, marchewka)

Przepis

Gotuję groszek- 3-4 minuty, po czym natychmiast odcedzam na sitku i wrzucam na moment do miski z bardzo zimną wodą, odcedzam.

Do blendera wrzucam wszystkie składniki, po czym przekładam do babeczek i dekoruję.

Zostań z nami
Pobierz naszą aplikację mobilną