Składniki 1 serek mascarpone ok. 1/2 opakowania okrągłych biszkoptów 2-3 połówki brzoskwiń z puszki 1 łyżka cukru pudru kolorowa masa cukrowa 1 łyżeczka żelatyny 1. 3. Na dno 4 plastikowych okrągłych pojemników ( na przykład po margarynie) układamy po kilka biszkoptów. 4. Brzoskwinie kroimy w drobną kostkę, łączymy z serkiem, cukrem pudrem i żelatyną. 6. Z masy cukrowej robimy 4 niewielkie baranki oraz resztę ozdób. Na każdym układamy po jednym baranku i kolorowe kwiatki. 5. Na wierzchu układamy resztę biszkoptów. Z podanych składników powinny wyjść 4 deserki.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://fiolkowakuchniamalgorzaty.wordpress.com/2016/03/17/deser-z-barnkiem/