Na naszym świątecznym stole zawsze pojawiają się faszerowane jajka w różnych wersjach: z ciecierzycą, z żółtym serem i pomidorami, z pastą krabową i z pastą łososiową. Faszerowane jajka z serkiem i pomidorami Czas przygotowania: 15 minut Składniki: 6 jajek ugotowanych na twardo 4 łyżki serka śmietankowego 4 łyżeczki koncentratu pomidorowego 2-3 łyżki majonezu sól pieprz rzeżucha Wykonanie: Jeszcze rzutem na taśmę na blogu pojawia się ostatni przed Wielkanocą przepis na jajka. W tym roku pojawi się jeszcze farsz przygotowany na bazie śmietankowego serka i koncentratu pomidorowego.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://www.kulinarneprzygodygatity.pl/2015/04/faszerowane-jajka-z-serkiem-i-pomidorami.html