Kurczak faszerowany rukolą

Jolanta
Obiad
24.02.2016 8:54
Kurczak faszerowany rukolą

Polecam też Pierś kurczaka faszerowana rukolą gotowana na parze składniki: pierś kurczaka lub 2 ćwiartki kurczaka garść rukoli 1 ząbek czosnku oliwa z oliwek sól gruboziarnista pieprz młotkowany z kolendrą suszone oregano rukola do dekoracji Przygotowanie kurczaka: Pierś kurczaka lub wyluzowane z kości i skóry udka dokładnie rozbijamy tłuczkiem, doprawiamy z obu stron solą, pieprzem i oregano. A na blogu przepis na szybki i zdrowy obiad: Kurczak faszerowany rukolą podany z makaronem bezglutenowym z bobem i zielonym groszkiem. Rozgrzewamy patelnię i na suchej patelni pod przykryciem smażymy mięso po 5 minut z każdej strony, rozwijamy, gdy mięso odparuje kroimy w plastry.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://straga.pl/drugie-danie/kurczak-faszerowany-rukola/