Sałatka z kaszy jaglanej z pomidorem, ogórkiem zielonym i rzodkiewką w ziołowym dressingu Składniki: dla 1 osoby 5 łyżek ugotowanej wcześniej, zgodnie z opisem na opakowaniu, kaszy jaglanej 1/4 zielonego ogórka, małego 1 pomidor malinowy, obrany ze skóry 3 rzodkiewki 1 łyżeczka suszonego oregano 2 łyżeczki oliwy z oliwek extra virgin Vitacorn sól do smaku Przygotowanie: Zadanie było o tyle łatwe, że wczoraj przygotowałam większą ilość kaszy jaglanej i dotarła także paczka z zakupami zrobionymi przez internet w sklepie, najsmaczniejszym bazarze w sieci W CABAS.pl kupicie produkty unikalne, tradycyjne i certyfikowane z pewnego źródła: lokalne, ale także z innych zakątków kraju czy świata. Dzisiaj zapraszam na danie, do którego wykorzystałam dostępną w ofercie oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia extra virgin Vitacorn . Oliwę extra virgin mieszamy z suszonym oregano, dodajemy sól do smaku, mieszamy, polewamy dressingiem sałatkę, mieszamy całość.