,,Deser truskawkowo kokosowy''

Agnieszka
Desery
20.01.2016 7:45
,,Deser truskawkowo kokosowy''

Spód wkładki kokosowej: 100 g wiórków kokosowych 30 g cukru pudru 40 ml śmietany kremówki 30 g masła Łyżka mąki kokosowej Ptasie mleczko: 100 ml mleka kokosowego Galaretka niebieska wieloowocowa Galaretka truskawkowa 0,5 kg dowolnych truskawek świeżych lub mrożonych 1 opakowanie galaretki truskawkowej W garnuszku roztapiamy masło ze śmietaną, wsypujemy suche składniki i jeszcze chwilę mieszamy na małym ogniu. Galaretka truskawkowa: Galaretki rozpuszczamy w 100 ml gorącej wody, dokładnie mieszamy i ostudzamy. Wszystkie akcesoria do pieczenia i inne produkty w tym sklepie wykonane są z wysokiej jakości materiałów. Tężejącą galaretką zalewamy na ułożone truskawki i wkładamy do lodówki na około 3 godziny. Każdy, kto lubi piec i gotować na pewno zainteresuje się i znajdzie coś dla siebie. Pierścienie cukierniczo-kucharskie i nie tylko możecie znaleźć na stronie Dom-akcesoria

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://podrozwkulinaria.pl/deser-truskawkowo-kokosowy/