To taki przedsmak zbliżających się wakacji :) Porcja 6 burgerów Składniki: 1 duży bakłażan 200 g mięsa wołowego 1 łyżka musztardy Dijon odrobina soli 125 g sera mozzarella garść rukoli Fajne propozycje znajdziecie tutaj Przygotowanie: Mięso wymieszaj z musztardą i dopraw solą, uformuj 6 kotletów i ułóż na blachę wyłożoną pergaminem piecz w piekarniku 180 C przez ok 25 minut. Mozzarellę pokrój w cienkie krążki i 5 minut przed końcem pieczenia ułóż na bakłażany ( nie na wszystkie tylko na połowę tak jak byście robili z bułką tylko na dolną część). Bakłażana pokrój w poprzek w równe krążki ok 1 cm grubości po 5 minutach dołóż na blachę niech tez się piecze.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://niezlymlynek.blogspot.com/2015/06/fit-burgery.html