- Czas gotowania: 15 min
- Czas przygotowania: 30 min
Składniki
Gdy goni nas czas a chcemy zrobić dobre wrażenie kulinarne, potrzeba dobrego pomysłu od A do Z. 30 minut to doskonały czas by zrobić proste a zarazem wykwintnie podane danie. Oto rożki z białej papryki nadziane trójkolorowym makaronem fusilli z sosem z sera feta o smaku ziół prowansalskich. Ze świeżą bazylią w środku i plastrami pomidora malinowego. Papryka ugotowana na parze jest miękka, delikatna i bardzo aromatyczna, świetnie komponuje się ze smakiem fety, ziół i świeżo krojonego pomidora. To szybkie i smaczne danie z pewnością podbije serce nie jednego gościa który odwiedzi Was niespodziewanie. POLECAM szczególnie w wiosenno-letnią porę jako lekki i szybki obiad :)
Przepis
Dla 1-2 osób
Czas przygotowania: 30 minut