Rożki paprykowe nadziewane fetą

Tobiasz
Obiad
29.05.2015 11:22
Rożki paprykowe nadziewane fetą
  • Czas gotowania: 15 min
  • Czas przygotowania: 30 min

Składniki

Gdy goni nas czas a chcemy zrobić dobre wrażenie kulinarne, potrzeba dobrego pomysłu od A do Z. 30 minut to doskonały czas by zrobić proste a zarazem wykwintnie podane danie. Oto rożki z białej papryki nadziane trójkolorowym makaronem fusilli z sosem z sera feta o smaku ziół prowansalskich. Ze świeżą bazylią w środku i plastrami pomidora malinowego. Papryka ugotowana na parze jest miękka, delikatna i bardzo aromatyczna, świetnie komponuje się ze smakiem fety, ziół i świeżo krojonego pomidora. To szybkie i smaczne danie z pewnością podbije serce nie jednego gościa który odwiedzi Was niespodziewanie. POLECAM szczególnie w wiosenno-letnią porę jako lekki i szybki obiad :)

Przepis

Dla 1-2 osób

Czas przygotowania: 30 minut