Składniki
400 g Fasolki Szparagowej Zielonej już przygotowanej na parze Bonduelle,
3 jajka,
1,5 szklanki ajwaru (najlepiej domowego),
1 szklanka ugotowanej czerwonej komosy ryżowej,
1/2 szklanki startego sera cheddar,
skórka otarta z połowy cytryny,
sól i pieprz do smaku,
czarny sezam do posypania,
kilka pomidorków koktajlowych,
kilka łyżek szczypiorku.
Przepis
Kolejne pyszne i zdrowe danie oraz pomysł na szybki obiad lub kolację. Brak czasu lub ochoty na stanie przy rondlach nie musi wykluczać zdrowego odżywiania. Wystarczy, że poświęcisz 5 minut na wymieszanie fasolki szparagowej już przygotowanej na parze z komosą ryżową, ajwarem oraz tartym cheddarem. Zapieczesz w piekarnika przez 15 minut i w ekspresowym tempie przygotujesz samo robiący się posiłek dla całej rodziny :)