NAGRODA I: srebrna bransoletka YES ozdobiona przywieszkami w kształcie serca i strzały: NAGRODA II: Srebrna bransoletka YES ozdobiona przywieszkami w kształcie koniczynki i strzały NAGRODA III: Piękne kolczyki Przepisy zostawiacie jako komentarze pod tym postem, jednocześnie podając swojego maila, z którego trzeba będzie przekazać dane do wysyłki – w razie wygranej. Dziś mamy dla Was przepis na obiad za mniej niż 15 zł – pyszne spaghetti z anchois, tuńczykiem i oliwkami. A żeby nie było tak łatwo, prosimy, abyście do przygotowania tego dania ( przepisu) wykorzystały przynajmniej dwa produkty, dostępne w tej gazetce : Najciekawsze pomysły oczywiście wykorzystamy, i nagrodzimy. 2. Cebulę i czosnek obieramy, kroimy w drobną kostkę i wrzucamy na patelnie z rozgrzaną oliwą z oliwek. Makaron z tuńczykiem i oliwkami – sposób przygotowania: 1. Włoskie makarony są pyszne i zdrowe, ale często kojarzą nam się jedynie z drogimi restauracjami. Najlepiej takie, którego koszt przygotowania nie będzie większy niż 15 zł. Co będzie Wam potrzebne, by przyrządzić makaron z tuńczykiem i oliwkami? Makaron gotujemy w osolonej wodzie, tak by był al dente. Pamiętajcie, do utworzenia przepisu TRZEBA użyć PRZYNAJMNIEJ DWÓCH PRODUKTÓW Z GAZETKI Zgłoszenia przyjmujemy do wtorku, 30 września 2014 roku , do północy!