Pieczarki panierowane w zalewie

Ewa

Przekąski

21.12.2022 8:21

Pieczarki panierowane w zalewie

Udostępnij Zapisz To już moje 3 albo 4 podejście do tej potrawy, która w sieci znana jest pod nazwą „grzyby jak ryby”. Przepis ten okrążył z powodzeniem chyba cały internet, a ja stanowczo zbyt długo zwlekałam z jego wykonaniem. Pomimo tego, że zebrał on w sieci tyle pozytywnych opinii, jakoś nie mogłam sobie wyobrazić co też z tego wyjdzie. Teraz na szczęście już wiem, że wychodzi fantastyczna przekąska, idealna na Święta czy inne uroczystości: domowe przyjęcia, Sylwestra czy jakiekolwiek inne spotkanie w większym gronie. Pieczarki wyjątkowo dobrze komponują się z zalewą i warzywami. Najlepiej smakują po całonocnym schłodzeniu w lodówce. …

Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://smakinatalerzu.pl/2022/12/21/pieczarki-panierowane-w-zalewie/