Pieczony łosoś w panierce z pistacjami

Magda
Obiad
02.12.2021 18:56
Pieczony łosoś w panierce z pistacjami

Pieczony łosoś w panierce z pistacjami i migdałami jest propozycją dla osób szukających pomysłu na danie rybne na wigilijny stół. Łosoś marynowany w koperku oraz soku cytrynowym i pieczony pod chrupiącą panierką z pistacjami i migdałami. Prosto, szybko i bardzo smacznie! Polecam serdecznie! SKŁADNIKI PIECZONY ŁOSOŚ W PANIERCE Z PISTACJAMI I MIGDAŁAMI - filet łososia ze skórą (ok. 700-800 g) lub 3-4 mniejsze PANIERKA - 50 g pistacji - 50 g migdałów bez skórki - 1-2 łyżki bułki tartej - sól i pieprz MARYNATA - 2 łyżki oliwy z oliwek - 2 łyżeczki koperku - 1 cytryna - sól i …

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://lagrandepiccolacuoca.com/pieczony-losos-z-pistacjami/