Surówka z czerwonej kapusty w wersji z jabłkiem i ananasem. Bardzo smaczna. Lekko słodka. W wersji zasmażanej. Idealna jako dodatek do obiadu. Surówkę przygotowałam z jednodniowym wyprzedzeniem. Zdjęcie, które widzicie poniżej, to zdjęcie surówki po podgrzaniu jej na drugi dzień – kawałki ananasa, które były widoczne od razu po przygotowaniu, rozpadły się 😉 Pod przepisem zdjęcia robione tuż po przygotowaniu, w nieco gorszych warunkach oświetleniowych. - 1/2 główki czerwonej kapusty - 1 kwaśne jabłko - 4 plastry ananasa - 5 łyżek masła klarowanego sos: - 100 ml zalewy z ananasa - 100 ml soku jabłkowego - 2 łyżeczki soku z …
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://smakinatalerzu.pl/2021/10/15/surowka-z-czerwonej-kapusty-z-jablkiem-i-ananasem/