Żeberka w kapuście

Anna
Obiad
13.10.2021 12:54
Żeberka w kapuście

Pyszne, domowe żeberka w kapuście kiszonej z suszonymi grzybkami i śliwkami, to danie, które idealnie sprawdzi się w chłodniejsze dni. Rozgrzewa, syci, a do tego rewelacyjnie smakuje. - świetny pomysł na obiad - super do podania z chlebem lub z ziemniakami - bardzo tradycyjna potrawa również na świąteczny stół Czas przygotowania: 1 godzina Czas moczenia grzybów: 1 godzina Czas pieczenia dania: 2 godziny Liczba porcji: 1550 g Kaloryczność kcal: 260 w 100 g dania Dieta: bezglutenowa Składniki: - 1 kg kapusty kiszonej - waha po odciśnięciu nadmiaru soku - 1 kg żeberek wieprzowych - lub więcej - 200 g boczku …

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://aniagotuje.pl/przepis/zeberka-w-kapuscie