Bagietka z masłem pietruszkowo-czosnkowym i serem

Ewa
Przekąski
12.05.2021 8:50
Bagietka z masłem pietruszkowo-czosnkowym i serem

Kilka składników, i to takich podstawowych, jak pieczywo, masło, natka pietruszki, czosnek i ser. Tyle potrzeba, by na kolację zjeść coś więcej niż zwykłą kromkę chleba z serem. Takie zapiekane kromki bagietki to też świetna propozycja na spotkanie ze znajomymi. Co prawda do podziału porcja nie jest duża, ale w mniejszym gronie, jako jedna z kilku propozycji, dlaczego nie? Bagietki z masłem czosnkowo-ziołowym i zapieczonym serem najbardziej smakują mi na ciepło. Zawsze wybieram do ich przygotowania bagietkę paryską, która jest stosunkowo szeroka i ma dużo miąższu 😉 Po podgrzaniu skórka jest przyjemnie zarumieniona, a środek mięciutki od roztopionego masełka. No …

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://smakinatalerzu.pl/2021/05/12/bagietka-z-maslem-pietruszkowo-czosnkowym-i-serem/