W efekcie wspomagane organy nie muszą tak ciężko pracować, aby dostarczyć niezbędne do życia substancje odżywcze. Soki są bogate w żywe enzymy, które wspomagają trawienie, co oznacza, że odciążają jelita, wątrobę i trzustkę. Marchew to bogactwo beta-karotenu, witamin: B, C, D i K oraz mimerałów: wapnia, żelaza, fosforu, magnezu, potasu, sodu, jodu, krzemu, chloru i siarki. Normalne ilości owoców i warzyw zjadane każdego dnia nie dają takich samych efektów. Dzięki temu oszczędzasz energię nie czujesz się ociężały po wypiciu soku. Soki są wyjątkowe, ponieważ dostarczają jelitom skoncentrowane roślinne substancje odżywcze.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://www.gotujzdrowokolorowo.pl/2020/12/sok-marchwiowo-ananasowy.html