Roladki z kapustą kiszoną

Beata
Obiad
07.12.2020 10:52
Roladki z kapustą kiszoną

12 porcji 50 minut czas przygotowania Składniki: · 1 kg schabu · 20 dag kapusty kiszonej · 1 papryka czerwona · 1 papryka żółta · 1 cebula · 2 łyżki ketchupu · Przyprawa do mięsa · Sól · Mąka do panierki · 1 opakowanie sosu grzybowego w proszku 4. Mięso zwijamy w roladki, obtaczamy w mące i obsmażamy na rozgrzanym oleju z każdej strony. Sposób przygotowania: 1. Mięso kroimy w plastry, rozbijamy, doprawiamy przyprawą do mięsa i solą. 2. 6. Sos grzybowy rozrabiamy w ½ szklance wody i zagęszczamy sos z roladkami, chwile gotujemy.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://kulinarnachwila.blogspot.com/2020/12/roladki-z-kapusta-kiszona.html