Składniki: 1-1,5 szklanki ukiszonych różyczek kalafiora 1 duża marchewka 1 gruszka 3 łyżki oleju lnianego szczypta soli 1/2 łyżeczki miodu pieprz z młynka zielenina/kiełki z brokuła Przygotowanie: Post nie wzbudził wielkiego entuzjazmu, dlatego wracam do tematu, tym razem z przepyszną sałatką z kiszonego kalafiora, no bo warzywa, a szczególnie kiszone powinny stanowić podstawę każdego posiłku w naszej diecie. Ukiszony kalafior jest smaczny wyjadany wprost ze słoika, a oto przepis na naszą ulubioną sałatkę z jego udziałem. Aby jednak nie rezygnować z kiszenia proponuję zamienić ogórki na kalafiora.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://www.gotujzdrowokolorowo.pl/2020/10/saatka-z-kiszonego-kalafiora.html