Owsiane tartaletki z budyniem i borówkami amerykańskimi (bez glutenu)

Agata
Desery
03.09.2020 13:12
Owsiane tartaletki z budyniem i borówkami amerykańskimi (bez glutenu)

Czas przygotowania: 60 minut Składniki Ciasto: 75 g płatków owsianych 25 g wiórków kokosowych 2 łyżki miodu 1 łyżka oleju 5 łyżek mleka 1 jajko 3 łyżki mąki kokosowej Masa budyniowa: 1 budyń waniliowy z cukrem 250 ml mleka Owsiane tartaletki z budyniem i borówkami amerykańskimi Owsiane tartaletki z budyniem i borówkami amerykańskimi (bez glutenu) Owsiane tartaletki z budyniem i borówkami amerykańskimi na prawdę robi się bardzo szybko, a przepis na nie jest dziecinnie prosty. Owsiane tartaletki z budyniem i borówkami amerykańskimi (bez glutenu) Do garnuszka wlewamy mleko, dodajemy budyń i podgrzewamy na małym ogniu mieszając. Dodatkowo: borówki amerykańskie płatki kokosowe Wykonanie: W misce mieszamy wszystkie składniki na ciasto. Ciepły budyń wykładamy na ciastka i wyrównujemy.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://www.kulinarneprzygodygatity.pl/2020/08/owsiane-tartaletki-z-budyniem-i.html