English version BBQ oyster mushrooms (3-4 servings) Ingredients: 250g of oyster mushrooms 3 tablespoons of vegetable oil 1 medium onion, diced 2 cloves of garlic, minced 2 tablespoons of ketchup 3 tablespoons of balsamic vinegar 2 tablespoons of mustard 1 tablespoon of honey 2 tablespoons of soy sauce salt, pepper, hot pepper, sweet pepper to taste Preparation: Rinse the oyster mushrooms with water and pat dry with paper towels. Składniki: 250g boczniaków 2 łyżki oleju roślinnego 1 średnia cebula, pokrojona w kostkę 2 ząbki czosnku, przeciśnięte przez praskę 2 łyżki ketchupu 3 łyżki octu balsamicznego 2 łyżki musztardy 1 łyżka miodu 2 łyżki sosu sojowego sól, pieprz, ostra papryka, słodka papryka Przygotowanie: W międzyczasie na drugiej patelni podsmaż na oleju boczniaki do ładnego zarumienienia przez kilka minut z każdej strony i wmieszaj je do przygotowanego sosu. In the meantime, in the second pan with tablespoon of oil, cook the oyster mushrooms until browned (for a few minutes on each side) and mix it with prepared sauce. Rozgrzej olej na dużej patelni, dodaj cebulę, podsmaż do zeszklenie i na sam koniec wmieszaj czosnek. można też obtoczyć surowe boczniaki w przygotowanym sosie i upiec na grillu – pycha! Heat oil in a large pan, add the onion,cook until translucent and add the garlic at the end of cooking. Then add the ketchup, vinegar, mustard, honey and soy sauce and mix. Scroll down for recipe in English Boczniaki w sosie BBQ (3-4 porcje)