Składniki: - 5-6 ziemniaków - kilka sztuk boczniaków (ja kupiłam tackę boczniaków) - 1 duża cukinia - 2 łodygi selera naciowego - cebula - łyżka masła klarowanego - gałązka natki pietruszki - 2 liście laurowe - 4-5 ziaren ziela angielskiego - szczypta pieprzu ziołowego - sól, pieprz Wykonanie: Cebulę obieramy i kroimy w kosteczkę. W tym czasie myjemy cukinię, kroimy w kosteczkę i dodajemy do garnka. W tym czasie myjemy cukinię, kroimy w kosteczkę i dodajemy do garnka. Boczniaki dokładnie myjemy, odcinamy ogonki (nie będziemy ich używać) a same kapelusze kroimy na kawałki. Boczniaki dokładnie myjemy, odcinamy ogonki (nie będziemy ich używać) a same kapelusze kroimy na kawałki. Selera naciowego myjemy, kroimy na małe kawałki i dorzucamy do naszego garnka. Selera naciowego myjemy, kroimy na małe kawałki i dorzucamy do naszego garnka. W takim razie zapraszam do przepisu ;) Składniki: Wykonanie: Cebulę obieramy i kroimy w kosteczkę. Ziemniaki obieramy i kroimy w kosteczkę i wrzucamy do gulaszu. Ziemniaki obieramy i kroimy w kosteczkę i wrzucamy do gulaszu.