Kapuściane Pizzerki

Beata

Obiad

17.08.2020 11:00

Kapuściane  Pizzerki

· Olej do smażenia · 4 ogórki konserwowe · 1 papryka czerwona · ½ puszki kukurydzy · 200 ml przecieru pomidorowego Mała główka kapusty · 2 jajka · Bułka tarta do panierki · 10 dag sera żółtego Składniki: · ½ fileta z kurczaka · Sól · 1 łyżka przyprawy Gyros Sposób przygotowania: 1. Mięso kroimy w kostkę, doprawiamy solą oraz przyprawą Gyros i prużymy na rozgrzanym oleju. 2. · Szczypta Chili · 3. Kapustę obgotowujemy w osolonej wodzie i kroimy w 2 cm plastry. 4. Panierujemy w roztrzepanym jajku oraz w bułce tartej.

Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://kulinarnachwila.blogspot.com/2020/08/kapusciane-pizzerki.html
Kulinarna Chwila

Kulinarna Chwila

Beata

facebook