Naczynie do zapiekania smarujemy oliwą, układamy płaty makaronu, sos tofu, szpinak wymieszany z białą mozarellą, kolejny poziom układamy w ten sam sposób. Na to miast na 3 etapie wylewamy tylko naszą masę tofu i sypiemy parmezan. Tofu blendujemy z solą, pieprzem, gałką muszkatołową pomidorami, natką i jajkami, na gładką masę. Paczka świeżego szpinaku 1 tofu naturalne 1 tofu chilli Gałka muszkatołowa Sól i pieprz Mozarella pokrojona w kostkę Parmezan drobno starty Natka pietruszki 2 jajka 1 cebula 1 czosnek Czasami jest taki dzień, że nie ma nawet trochę inspiracji,, co na obiad,, 😊 Ok.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://lyzkawzupie.art.blog/2020/06/30/lasagne-z-tofu/