Zapiekane bezglutenowe naleśniki ze szpinakiem i cukinią.

Magdalena
Obiad
05.08.2020 22:51
Zapiekane bezglutenowe naleśniki ze szpinakiem i cukinią.

Ok. Potrzebujemy : *️⃣ 2 cukinie *️⃣ paczkę szpinaku *️⃣ 1 cebulę posiekaną w piórka *️⃣ 3 ząbki czosnku *️⃣ trochę śmietanki 18% *️⃣ tarty parmezan ‼️To działamy. Pozdrawiam M. Gdybyście szukali łyżki w zupie to zapraszam was na mój: ▶️ fanpage https://www.facebook.com/lyzkawzupie/ ▶️ instagram https://www.instagram.com/lyzkawzupie/ ▶️ blog https://lyzkawzupie.art.blog/ Codziennie nowe przepisy wegetariańskie, wegańskie. 😊 Farsz zawijamy w naleśnika i układamy w naczyniu żaroodpornym. Cebulę smażymy w szerokim garnku, dodajemy czosnek. Zapiekamy w nagrzanym piekarniku przez 15 minut. Wczoraj przedstawiłam wam mój przepis na bezglutenowe naleśniki kukurydziane.