1/2 główki sałaty lodowej pęczek rzodkiewek 4 jajka 1 op. sera halloumi oliwa/olej sos: 4 łyżki oliwy 1 łyżeczka musztardy u mnie grillowa 1 łyżeczka cukru 1 łyżka octu winnego sól, pieprz Zdecydowałam się na udka bez skóry i kości, które w całości grillowałam, pod koniec posmarowałam pikantnym sosem Szechuan Tomato, a dopiero po przestudzeniu kroiłam na mniejsze kawałki. W sam raz na wczesną kolację 🙂 około 500 g udek bez skóry i kości 1 op. Szechuan Tomato stir fry sauce Blue Dragon* sałata strzępiasta lub rzymska Dziś zapraszam Was na smaczną sałatkę z grillowanym kurczakiem i serem halloumi. Po przestudzeniu kroimy na mniejsze kawałki. Ser halloumi kroimy na plastry. Po przestudzeniu obieramy je i kroimy na plastry. Dodatkowo mamy plasterki rzodkiewki, a także ugotowane na twardo jajka. Jest też wspomniany grillowany ser halloumi, który przyjemnie skrzypi pod zębami oraz grillowane mięso kurczaka.