Spaghetti z ricottą i rukolą

Marta
Makarony
27.04.2020 22:17
Spaghetti z ricottą i rukolą

Składniki na 3 porcje: - ser ricotta – 250 g - ser grana padano/parmezan – 3 łyżki startego sera - makaron pełnoziarnisty - przecier pomidorowy – 400 g - ząbek czosnku - 2 garście rukoli - oliwa/olej rzepakowy – łyżka - bazylia i oregano, sól, pieprz Makaron ugotować. Spaghetti z ricottą i rukolą Wegetariańskie spaghetti z ricottą, rukolą i serem grana padano to niebo w gębie! Czosnek posiekać i wrzucić na patelnię z rozgrzanym olejem/oliwą, smażyć chwilę.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.smacznaterapia.pl/przepisy/spaghetti-z-ricotta-i-rukola/