Śmietankę schładzamy w zamrażalniku przez 20 min. ubijamy na sztywno ze śnieżką,wlewamy jogurt,oraz wrzucamy rozdrobniony widelcem twaróg,miksujemy do połączenia,ścieramy na tarce białą czekoladę i dodajemy do masy,jeśli ktoś lubi bardziej słodkie masy,może dodać cukru pudru do smaku,galaretkę przygotowujemy wg przepisu na opakowaniu,wlewamy tężejącą do masy i miksujemy krótko,wylewamy na biszkopt,wyrównujemy wierzch i wstawiamy do lodówki na pół godz. Dodatkowo: dżem truskawkowy Przygotowanie: Pieczemy biszkopt,oddzielamy żółtka od białek do białek dodajemy szczyptę soli i ubijamy na sztywno,dodajemy partiami cukier i ubijamy do momentu rozpuszczenia się cukru,dodajemy po jednym żółtku,miksujemy do połączenia,odkładamy mikser i przesiewamy mąkę z proszkiem budyniowym i proszkiem do pieczenia do masy,delikatnie mieszamy łyżką i przelewamy do blaszki wyłożonej papierem do pieczenia,delikatnie wyrównujemy,wkładamy do piekarnika nagrzanego do 180 C i pieczemy 25-30 min.do tzw.suchego patyczka.