Kulinarne inspiracje Na blogu znajdziecie także inni pomysły na pasty do chleba: Pasta rybna z ogórkiem Pasta rybna z ogórkiem Składniki: 250 g białego półtłustego sera 1 makrela 1/2 drobno pokrojonej cebuli 2-3 łyżki jogurtu 2 łyżki majonezu 2 drobno pokrojone ogórki konserwowe 2 łyżki posiekanej natki sól pieprz Wykonanie: Makrelę obieramy ze skóry i usuwamy ości. Skoro ostatnio bardzo często piekę chleb, to wiadomym jest, że i do tego chleba jest potrzebne tak zwane smarowidło. Pasta rybna z ogórkiem powstała na bazie białego sera i wędzonej makreli. Nie przepadam za gotową wędliną, więc robię rożne pasty, żeby urozmaicić nasze codzienne kanapki.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://www.kulinarneprzygodygatity.pl/2020/03/pasta-rybna-z-ogorkiem.html