Składniki: 3 zupki chińskie 2 pojedyncze piersi z kurczaka przyprawy (sól, pieprz, papryka) 1/2 papryki czerwonej 1/2 papryki żółtej 3 łyżki kaparów 2 łyżki majonezu 2 łyżki jogurtu naturalnego 250 g. sera żółtego Wykonanie: , ale nie jest też, jakaś super. Przepis dodaję, bo myślę że warto wypróbować i sprawdzić jak smakuje. ale myślę, że raz na jakiś czas, można sobie pozwolić. W przepisie była cała puszka, ale myślę że połowa wystarczy. Majonez też częściowo wymieniłam na jogurt. Dodać podsmażone piersi, pokrojoną w kostkę paprykę i kapary. Znalazłam go, na jednej z grup kulinarnych. Ser zetrzeć na tarce, o grubych oczkach. Kiedy zmięknie, odcedzić jeśli jest za dużo wody. Jeśli nie lubicie kaparów, to dodajcie kukurydzę.