Surówka z kiszonej kapusty z brokułem i jabłkiem

Jolanta

Obiad

04.03.2020 7:22

Surówka z kiszonej kapusty z brokułem i jabłkiem

Składniki na Surówkę z kiszonej kapusty z brokułem i jabłkiem: 400-500 g kiszonej kapusty z marchewką (najlepsza domowa) różyczki z 1/6 małego brokułu (blanszowane wcześniej) Surówkę z kiszonej kapusty z brokułem i jabłkiem podajemy do obiadu, u nas to był dodatek do panierowanego kotleta z kurczaka. Kapustę kiszoną z marchewką lekko odciskamy z soku, różyczki brokułu kroimy na małe kawałki, dodajemy starte jabłko, przekładamy wszystko do miski, mieszamy. Sposób przygotowania przepisu Surówka z kiszonej kapusty z brokułem do obiadu.

Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://straga.pl/surowki/surowka-kiszonej-kapusty-brokulem-jablkiem/
damsko męskie spojrzenie na kuchnię

damsko męskie spojrzenie na kuchnię

Jolanta