Grillowane awokado z fetą i pomidorami

Martyna
Śniadania
28.01.2020 20:00
Grillowane awokado z fetą i pomidorami

Składniki na 2-4 porcje: – 2 awokado – 1 mały pomidor – 50g sera Feta – 1/4 czerwonej cebuli – 1 łyżeczka oliwy – sól, pieprz Awokado kroimy na pół, wyjmujemy pestkę (łyżeczką możemy wykroić większy otwór po pestce) i kładziemy przecięciem do dołu na rozgrzanej patelni grillowej lub grillu elektrycznym, pieczemy 5-8 minut. Wtedy lubię mieć pod ręką swoje przepisy na błyskawiczne dania, które przygotuję w zaledwie chwilę i co ważne ze składników, które mam w domu. Zważając na to, że kuchnia to moje ulubione miejsce w domu to jednak czasem mam takie dni, kiedy nie chce mi się w niej długo siedzieć. Szybkie i proste w przygotowaniu, a co najważniejsze – bardzo sycące.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://befitbestrong.pl/grillowane-awokado-z-feta-i-pomidorami/