cukru szczypta soli na spód: paczka herbatników ok 200g na polewę z mlecznej czekolady: 200 g czekolady mlecznej (2 tabliczki) 100 ml śmietanki 30 % na polewę z białej czekolady: 100 g białej czekolady(1 tabliczka) 50 ml.śmietanki 30 % Przygotowanie: Do miski dajemy ser,żółtka ,cukier waniliowy i budyń i miksujemy na gładką masę,następnie dalej miksując dolewamy powoli olej,jak już się połączy masa z olejem to dosypujemy mleko w proszku i dalej miksujemy na gładką masę. Siekamy nożem mleczną czekoladę na drobniejsze kawałki ,dajemy do miseczki ,dolewamy 100 ml śmietanki i wkładamy do mikrofali na 20-30 sekund,po tym czasie wyjmujemy i mieszamy aż czekolada się całkiem rozpuści ,gotową polewę wylewamy na przestudzone ciasto. Do ubitych białek dodajemy na przemian po trochę masę serową i mleko ,mieszamy delikatnie łyżką(nie robotem!)Gotową masę wylewamy na warstwę herbatników. Polewę z białej czekolady przygotowujemy w ten sam sposób i również wylewamy na ciemną polewę,robiąc esy-floresy. W drugiej misie ubijamy białka ze szczyptą soli i jak już mocno się spienią to dosypujemy cukier dalej miksując aż piana będzie sztywna i lśniąca.