Imprezowe menu

Magdalena
Przekąski
19.01.2020 18:52
Imprezowe menu

Koktajl truskawkowo-miętowy DESERY Pavlova – tort bezowy z mascarpone i owocami Batony z masła orzechowego Pralinki z masłem orzechowym Ciasteczka z owocami i miodem Ananaski w cieście francuskim Cynamonowe ślimaczki z ciasta francuskiego Ptysie z kremem ze śmietanki i mascarpone Róże jabłkowe z ciasta francuskiego Oponki | Pączki hiszpańskie Brownie z orzechami laskowymi i solą morską Mega czekoladowe muffinki Muffinki z czerwoną porzeczką Ciasto ze śliwkami i kruszonką Muffinki dyniowo-jabłkowe Grillowany Camembert z miodem, orzechami i figami Camembert w panierce z żurawiną Tortilla z mięsem mielonym po meksykańsku Wytrawne muffiny z salami, mozzarellą, oliwkami i suszonymi pomidorami Mini tortille z łososiem i szpinakiem Lawasz z farszem twarogowo-czosnkowym Ogórki faszerowane twarożkiem Śliwka wędzona zapiekana w szynce szwarcwaldzkiej Gruszka z serem pleśniowym zawinięte w szynkę parmeńską Melon z serem pleśniowym zawinięte w szynkę szwarcwaldzką Pierś kurczaka ze szpinakiem w plecionce z ciasta francuskiego Pierś kurczaka z suszonymi pomidorami i serem pleśniowym Biała kiełbasa duszona z warzywami Pierś kurczaka zapiekana z cebulą Musaka – grecka zapiekanka Makaron ryżowy z polędwiczką wieprzową Tarta na francuskim spodzie z brokułem i migdałami Rolada szpinakowa z łososiem Spring rolls z warzywami i makaronem ryżowym Paszteciki z ciasta francuskiego Francuskie świderki ze szpinakiem i fetą Sałatka jarzynowa w szynce Guacamole z cebulą i pomidorem Sałatka z rukolą, grillowaną gruszką i Camembrtem Carpaccio z pieczonego buraka Farfalle z mozzarellą, rukolą, pomidorkami i grillowanym kurczakiem NA CIEPŁO Żeberka w kapuście z dodatkiem jabłka, jałowca i kminku Dewolaj (de vilaille, devolay) Rolada z mięsa mielonego z pieczarkami Pieczeń z mięsa mielonego

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://imadzik.pl/imprezowe-menu/