Domowe zapiekanki z kiełbasą i pieczarkami na bagietce

Magdalena
Zapiekanki
19.01.2020 18:10
Domowe zapiekanki z kiełbasą i pieczarkami na bagietce

Złotej pieczarki 250 g cebula, 1 szt. papryka czerwona 0,5 szt. ser żółty lub mozarella tarta, do posypania na wierzchu każdej zapiekanki oregano, 1-2 łyżki sól i pieprz, do smaku keczup rukola, 1 garść masło, 3-4 łyżki Pieczarki dobrze myjemy, kroimy w kostkę (ze skórką) i podsmażamy na patelni, na której smażyliśmy kiełbasę z kompanami 😉 Dla wielu z nas smak dzieciństwa 😉 Domowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami na chrupiącej bagietce – najlepszy fast food świata 🙂 Składniki Porcja dla 2-3 os. półbagietka, 2 szt. lub bagietka kiełbasa ulubiona, u mnie 2 szt. Smacznego 😉 Będzie mi bardzo miło jeśli podzielicie się opinią na temat tego przepisu w komentarzu 😉 Zapiekanki układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i pieczemy w nagrzanym do 190-200 st. piekarniku do momentu rozpuszczenia i lekkiego zrumienienia sera.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://imadzik.pl/domowe-zapiekanki-z-kielbasa-i-pieczarkami-na-bagietce/