Sałatka z awokado i czerwoną fasolką 2 porcje (1 ma ok. 255 kcal) czas przygotowania: ok. 5 minut koszt: ok. 5,50 zł za porcję Składniki: 200 g sałaty (lodowej lub masłowej) 1 pomidor 1 awokado 75 g fasolki czerwonej konserwowej parę plastrów czerwonej cebuli sok z 1/4 cytryny 2 łyżki oliwy 1.5 łyżki syropu klonowego 1 łyżeczka musztardy po 1 łyżeczce oregano i bazylii 2 szczypty tymianku sól i pieprz do smaku Wykonanie: Wszystko kroimy i mieszamy w miseczce. Avocado and red bean salad 2 servings (1 has 255 kcal) time of preparation: 5 minutes Ingredients: 200 g lettuce (ice or butter) 1 tomato 1 avocado 75 g canned red beans a few slices of red onion 1/4 lemon juice 2 tablespoons of oil 1.5 tablespoons of maple syrup 1 teaspoon mustard 1 teaspoon of oregano and basil 2 pinches of thyme salt and pepper to taste Instructions: