1 słoiczek selera konserwowego 1 puszka kukurydzy 1 puszka ananasa 250 g szynki 6 jajek 2-3 ogórki kiszone 2 pomidory 2 jabłka 1 czerwona cebula 2-3 łyżki majonezu natka pietruszki lub szczypiorek sól, pieprz Seler konserwowy osączamy z zalewy, dokładnie odciskamy nadmiar płynu. Ananasa osączamy z zalewy, kroimy w kostkę. Obrane i pozbawione gniazda nasiennego jabłka kroimy w kostkę. Pozbawione skórki i gniazd nasiennych kroimy w kostkę. Po obraniu kroimy w kostkę. Ogórki kroimy w kostkę. Wędlinę kroimy w kostkę.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://smakinatalerzu.pl/2019/12/06/salatka-szynkowa-wg-siostry-anastazji/