Klops z mielonego mięsa pyszny relikt przeszłości

Judyta
Obiad
27.11.2019 7:03
Klops z mielonego mięsa pyszny relikt przeszłości

Jeśli przyszli, miała czym ich poczęstować, gdy jednak nikt się nie pojawili mieliśmy pyszną wędlinę na kanapki, albo mięso na obiad następnego dnia. Bo właśnie wielką zaletą klopsa, jest to, że następnego dnia i dwa dni później, a nawet trzy – jeżeli trzymany jest w lodówce, nadal jest smaczny i zdatny do spożycia. Także możesz śmiało przygotować większą ilość mieć na obiad kolejnego dnia, albo zabrać w kanapkach do pracy, czy w podróż. Gdy jednak nie posiadasz odpowiedniego sprzętu, kup mięso mielone w swoim ulubionym sklepie. Takiego klopsa robiła moja mama na obiady, ale i gdy spodziewała się niezapowiedzianych gości.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://myslipotarganej.pl/klops-z-mielonego-miesa-pyszny-relikt-przeszlosci/