· Mozzarella · Mąka pszenna do panierki · Bułka tarta do panierki · 2 jajka · Olej do smażenia · Sól · 8. Panierujemy w mące pszennej, następnie w roztrzepanym widelcem jajku i na koniec w bułce tartej. 2. Z papryki usuwamy nasiona, kroimy na cienkie podłużne paski. 3. Ser mozzarelle kroimy w paseczki podłużne. 5. Na każdym kawałku mięsa układamy połowę lub ¼ liścia w zależności, jaki jest duży, musi przykrywać mięso. · Kilka listków kapusty włoskiej · 1 papryka czerwona 1. Liście kapusty wrzucamy do wrzącej wody na kilka minut lub do mikrofali na 1 minutkę. Mogłabym w skrócie opisać jaki farsz jest w środku, ale to niespodzianka.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://kulinarnachwila.blogspot.com/2019/11/roladki-z-niespodzianka.html