składniki: 1,3 kg mięsa mielonego, zmieliłam łopatkę 1 bułka kajzerka namoczona w mleku 100 g żółtego sera, dałam goudę + do posypania roladek 2 łyżki posiekanej natki pietruszki ugotowana fasolka szparagowa sól,pieprz Do mięsa mielonego dodać odciśniętą bułkę, posiekaną natkę pietruszki oraz ser żółty starty na drobniutkich oczkach. Wstawić do piekarnika nagrzanego na 180 C i zapiekać aż roladki się przyrumienią, ok 40 minut. Na środku ułożyć strączki fasolki i dokładnie oblepić je mięsną masą. Gotowe roladki ułożyć na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://moniamieszaigotuje.blogspot.com/2019/10/pieczone-roladki-z-fasolka-szparagowa.html