Składniki na formę 18×18 cm 400 g śmietanki kremówki 3 galaretki (najlepiej w różnych kolorach, u mnie dwie truskawkowe i jedna agrestowa) herbatniki bezglutenowe owoce (opcjonalnie) PRZYGOTOWANIE Gotowe cisto włożyć do lodówki na minimum 2-3 godziny a najlepiej na całą noc. Gotową masę delikatnie przelać na herbatniki i włożyć do lodówki na 10-15 minut. Kiedy druga warstwa będzie lekko stężała a trzecia galaretka zimna i najlepiej również lekko stężała, wierch ciasta udekorować owocami (opcjonalnie) i zalać galaretką. Następnie ponownie włożyć do lodówki na około 20 minut lub do lekkiego stężenia. W sumie to i z dwóch można je zrobić, gdyż jeśli nie posiadacie bezglutenowych herbatników, możecie je pominąć. Kiedy mniejsze galaretki będą już zimne, a najlepiej lekko stężałe ubić 200 g śmietanki. Delikatnie wlać na pierwszą masę (polecam zrobić to łyżką). Do dwóch miseczek wlać po 300 ml wrzątku i rozpuścić z nich dwie różnokolorowe galaretki. Trzecią galaretkę rozpuścić według instrukcji na opakowaniu a następnie również odstawić.