Składniki na surówkę z kiszonej kapusty: 0,5 kg kiszonej kapusty papryka czerwona duża cebula czerwona marchew mały pęczek szczypiorku puszka kukurydzy 3 łyżki oleju pół łyżeczki cukru sól, pieprz Przygotowanie Zawsze przed przygotowaniem surówki próbuję najpierw kapustę kiszoną. Kolorowa surówka z kiszonej kapusty to bardzo zdrowy i smaczny dodatek do obiadu zwłaszcza w okresie jesienno-zimowym. Jest prawdziwą bombą witaminową, bogatą w naturalne probiotyki, a do tego liczy sobie niewiele kalorii, dlatego można się nią zajadać bez wyrzutów sumienia. Zobacz inne przepisy na surówkę z kiszonej kapusty: Surówkę można trzymać w lodówce przez kilka dni.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://e-przepisykulinarne.pl/2019/09/kolorowa-surowka-z-kiszonej-kapusty/