KOTLETY Z KARKÓWKI W PORACH I CEBULI, PIECZONE W GARNKU RZYMSKIM

Obiad
03.09.2019 11:04
KOTLETY Z KARKÓWKI W PORACH I CEBULI, PIECZONE W GARNKU RZYMSKIM

Kotlety z karkówki w porach i cebuli, pieczone w garnku rzymskim - przepis składniki (3 porcje) - ok 450 g karkówki wieprzowej(3 kotlety ) - 190 g porów ( białe części) - 2 cebule - 120 g - 3 ząbki czosnku - 80 g wędzonego boczku - 2 liście szałwii - 1 łyżeczka oregano - 3/4 - 1 szklanka bulionu wołowego - pieprz - sól - olej Kotlety z karkówki w porach i cebuli, pieczone w garnku rzymskim 03 września 0 cebula , garnek rzymski , karkówka , mięso , por , w piekarniku , wieprzowina Mięso piekłam tym razem w garnku rzymskim.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://www.staregary.pl/2019/09/kotlety-z-karkowki-w-porach-i-cebuli.html