śmietanki 30% - 6 gałązek koperku - 1 łyżka soku z cytryny - sól, pieprz - 8 kromek chleba tostowego - 2 łyżeczki kawioru (u mnie czarny kawior z taszy) Kromki chleba tostowego zrumień z obu stron na suchej patelni lub w opiekaczu. (4 porcje) - 600 g. obranych ze skórki ogórków gruntowych - 1 duża cebula - 200 g. obranych ziemniaków - 1 ząbek czosnku - 2 łyżki oliwy truflowej - 1,5 szkl. Dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek i zmiksuj zupę na krem (najlepiej w blenderze kielichowym). Wrzuć pokrojone w małą kosteczkę ziemniaki i wlej 1,5 szkl. Do garnka wlej oliwę truflową, dodaj posiekaną drobno cebulę i szklij przez 3 minuty, nie rumieniąc.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://deliciousplacebynatalia.blogspot.com/2019/07/krem-ogorkowy-z-kawiorem-cucumber-cream.html