Opis Nadziewana dynia z komosą i grzybami: Nadziewana dynia z komosą i grzybami to zdrowa i fit propozycja na obiad czy kolację. Z względu na bogatą zawartość składników odżywczych warto jeść ją w okresie jesiennym. Uwielbiam ją jeść zarówno na słodko, jak i na słono. Sposób przygotowania: Na początku dynię musimy przekroić na pół. Całość na końcu podpiekamy jeszcze w piekarniku przez 20 minut. Następnie usuwamy z niej nasiona i pieczemy w rozgrzanym piekarniku (170 stopni) “brzuszkiem do góry przez około 15-20 minut. Następnie seler kroimy w niewielką kostkę i podsmażamy ją na maśle. Polecamy Wam również nasze inne przepisy Fit, czy przepisy na dania główne.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://foodmagazine.pl/nadziewana-dynia-z-komosa-i-grzybami/