Jajka faszerowane pastą z łososia

Anna
Śniadania
13.01.2017 17:00
Jajka faszerowane pastą z łososia

Składniki: 5 jajek 100 g łososia wędzonego 2 łyżeczki masła 1 łyżka majonezu 1 łyżeczka chrzanu 2 łyżeczki szczypiorku 1 łyżka soku z cytryny Sól, pieprz Jajka z pastą łososiową to połówki ugotowanych na twardo jajek wypełnione farszem o wyrazistym smaku. Do miski wrzucamy bardzo drobno pokrojonego wędzonego łososia oraz drobno pokrojony szczypiorek. Doprawiamy solą, pieprzem oraz dodajemy kilka kropel soku z cytryny. Idealnie nadaje się na przekąskę na wielu imprezach. Jajeczka z łososiową pastą to pyszna i prosta w przygotowaniu potrawa.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://foodmagazine.pl/jajka-faszerowane-pasta-z-lososia/