Składniki (proporcje dostosowujemy pod siebie): - rukola - nektarynka - kasza bulgur* - serek włoski - nasiona słonecznika - oliwa z oliwek - syrop ananasowy (z puszki) - sól, pieprz, suszone pomidory z czosnkiem *w oryginale użyłam mieszanki natural express z czerwoną soczewicą i bulgurem z cieciorki (dorwałam ją w Biedronce, ale nie zawsze jest dostępna, dlatego jako alternatywę użyjcie po prostu kaszy bulgur) 🌿 ✩✩✩ ✩✩✩ Przygotowanie: Na dnie głębokiego talerza ułóż porcję rukoli, następnie ugotowaną wcześniej kaszę bulgur (kilka łyżek), pokrojoną w kosteczkę nektarynkę, pokruszony serek włoski oraz nasiona słonecznika. Skrop całość niewielką ilością oliwy z oliwek oraz syropu ananasowego (miałam w lodówce otwartą puszkę, więc żal mi było nie wykorzystać).